Covee shops: Baseball Team Buyer Baseball Wholesale Baseball Outlet Basketball Athletic Training Promotieartikelen
 Dutch  English
Categorieën

Over Covee

Wie/Wat is Covee Sports B.V.?

Eind 1969 is Covee opgericht als heel klein zaakje waarbij een aantal honk- en softbalartikelen gekocht konden worden. Ruim 40 jaar en 2 verhuizingen later, is Covee uitgegroeid tot de grootste honk-en softbalspeciaalzaak van Europa.

Spelers en verenigingen uit vooral Nederland, maar ook de rest van Europa komen graag naar de in honkbalstijl ingerichte showroom waar honderden artikelen van alle topmerken te vinden zijn. Nergens anders vindt u zo'n groot en gevarieerd aanbod van honk- en softbalartikelen. Ook onze internetshop is een groot succes. Onze internetklanten komen uit alle hoeken van de wereld, zelfs uit Amerika.

Alle topmerken zijn vertegenwoordigd: Easton, Mizuno, Wilson, Rawlings, Nike, Adidas, Louisville Slugger, Majestic, Reebok, DeMarini, Covee/Diamond, Jugs, Atec, New Era, +POS, etc. Elk jaar weer treft u bij Covee de allernieuwste collecties van deze merken aan.

Zo hebben wij ook een eigen top-kwaliteit kledinglijn die kwalitatief uitstekend is en uitermate gunstig geprijsd voor de teams en verenigingen. Ook de bedrukkingen op deze uniformen worden zeer professioneel uitgevoerd. De meeste kleding wordt bedrukt en gestikt in tackle twill, wat hetzelfde materiaal is als de bedrukkingen op de officiële shirts van de Major League teams.

Dit ruime aanbod van topmerken heeft ertoe geleid dat Covee nu sinds een aantal jaar de Officiële Leverancier voor alle honkbalmaterialen is aan alle Nederlandse Nationale Honkbalteams van de K.N.B.S.B. Daarnaast leveren wij aan alle topteams uit de hoofdklasse, en alle klassen daaronder, honkbal én softbal.

 

Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in de grootste honkbalshowroom van Europa. Ervaren én net begonnen honkballers & softballers kunnen bij ons terecht. Onze ervaren verkopers zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u van de beste artikelen te voorzien.

Covee is het gehele jaar 6 dagen per week geopend. Voor openingstijden en routebeschrijvingen kunt u de links op deze pagina volgen.