Categorieën
Zoals u al een tijdje in onderstaand bericht kon lezen zijn wij begin dit jaar overgestapt naar een nieuwe kledingleverancier.
Bij een overstap naar een andere fabrikant moeten er vele dingen opnieuw afgestemd en bepaald worden, zodat alle logo's, modellen, stoffen, kleuren, etc zoveel mogelijk overeenkomen met hetgeen dat wij en de klant gewend zijn.
Dit proces is uiteraard tijdrovend.
Helaas heeft de nieuwe fabrikant hier wat meer tijd voor nodig dan zij in eerste instantie aangegeven hadden.
Er zijn ook een aantal eerste leveringen door ons afgekeurd, omdat deze niet voldeden aan de kwaliteit die wij verwachten.  Het vergt helaas wat extra tijd om alles geperfectioneerd te krijgen.
Zowel wij als de fabrikant streven ernaar om alles zo snel mogelijk uit te leveren, wetende dat sommige klanten al erg lang aan het wachten zijn.

Onze excuses voor de vertraging en problemen die dit veroorzaakt.

---
Na zorgvuldige afwegingen hebben wij besloten om afscheid te nemen van Maxim Athletic, de fabrikant die ons een kleine 15 jaar van uniformen voorzien heeft.
Zo goed als het in de beginjaren ging, zo slecht ging het helaas de laatste jaren.
Om meerdere redenen is het een gecompliceerd besluit en proces om van kledingleverancier te veranderen, maar o.a. de vele fouten per levering, late leveringen, prijsstijgingen én de wijziging van  de bestelvoorwaarden gedúrende het seizoen lieten ons geen andere keus dan de relatie te beëindigen.  Daarnaast was de manier waarop Maxim omging met de fouten en vertragingen die zij zelf veroorzaakt hadden verre van acceptabel en werden wij een beetje moe van het steeds maar moeten verdedigen van (en excuseren voor) Maxims fouten, terwijl de klant alle recht had om gefrustreerd te zijn.

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het vinden van een geschikte nieuwe kledingfabrikant.  Deze hebben wij gevonden in Legion Team Sports.
Legion Team Sports is een internationaal sportkledingbedrijf met fabrieken in meerdere landen dat al ruim 15 jaar sportuniformen produceert.

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat alle modellen van Maxim nagemaakt kunnen worden en dat alles per stuk besteld kan worden.  Hierdoor zullen eventuele verschillen met Maxim kleding minimaal zijn.

Wij zijn er van overtuigd dat deze overgang op termijn zeer positief is voor alle betrokkenen en kijken uit naar een goede en lange samenwerking met Legion Team Sports
Legion is momenteel druk bezig met het "ontwerpen" van de Maxim modellen en het produceren van de eerste bestellingen.
Omdat dit zich allemaal midden in het hoogseizoen afspeelt kunnen de eerste paar leveringen iets langer duren dan de gebruikelijke levertijd.
Wij vragen uw begrip hiervoor.


Covee Sports B.V.

  • Jun 13, 2018